Тюфтельки в пряному томатному соусі

Тюфтельки в соусі

Простий і смачний рецепт для обіду. Селера і каперси додають томатному соусу пікантну нотку.

  • Для тюфтельок: яловичий фарш – 800 г,
  • панірувальні сухарі – 1/2 скл.,
  • молоко – 1/2 скл.,
  • сіль,
  • мелений перець;
  • для соусу: консервовані помідори – 400 г,
  • цибулина,
  • селера – 2 стебла,
  • томатна паста – 2 ст. л.,
  • окріп – 1 л,
  • маринований огірок,
  • орегано – 1/2 ч. л.,
  • цукор – 1/2 ч. л.,
  • сіль,
  • перець,
  • олія.

Дрібно нарізати цибулину, селеру – шматочками. Обсмажити цибулю до м’якості, додати селеру і готувати, помішуючи, ще хвилину. Додати консервовані помідори і томатну пасту і тушкувати на слабкому вогні протягом 5-7 хвилин.

Перекласти овочі у велику сковороду з товстим дном і залити окропом. Перемішати і варити на малому вогні, поки готуються тюфтельки.

 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest