Тюфтельки з гарбузом

Тюфтельки з гарбузом
Тюфтельки з гарбузом
  • Фарш – 300 г,
  • гарбуз – 200 г,
  • томатний сік – 150 мл,
  • яйце – 1 шт.,
  • олія – 3-4 ч. л.,
  • панірувальні сухарі – 2-3 ст. л.,
  • сіль – 1/4 ч. л.,
  • сушений кріп, спеції.

Очищений гарбуз пропустити через м’ясорубку. Додати фарш, яйце, панірувальні сухарі, сіль, сушений кріп, добре перемішати.

Вологими руками сформувати невеликі тюфтельки і викласти на сковороду з олією, обсмажити з усіх боків. Залити томатним соком, додати спеції та тушкувати на повільному вогні під кришкою 20 хв. Подавати з будь-яким гарніром.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *