Вареники з грибами

Для тіста:
- борошно – 2 скл.,
- сіль – 0,5 ч. л.,
- олія – 2 ст. л.,
- окріп – 1 скл.;
для начинки:
- печериці – 600 г,
- цибуля – 2 шт.,
- олія для обсмажування.
Просіяти в миску борошно, додати сіль і перемішати. Зробити в центрі борошняної гірки лунку, додати олію і окріп. Розмішати, у результаті повинні вийти борошняні грудки.
Дати трохи охолонути і гарненько вимісити до однорідного гладкого тіста. Накрити миску з тістом і відставити в сторону на 15-20 хв.
Для начинки дрібно порізати гриби і цибулю. Обсмажити спочатку цибулю до прозорості, потім додати гриби.
Виліпити вареники. Відварити в злегка підсоленій воді до готовності тіста.
Сповіщення: Шоколадні вареники з сиром | Газета "Уют"