Вареники з грибами

Вареники з грибами
Вареники з грибами

Для тіста:

  • борошно – 2 скл.,
  • сіль – 0,5 ч. л.,
  • олія – 2 ст. л.,
  • окріп – 1 скл.;

для начинки:

  • печериці – 600 г,
  • цибуля – 2 шт.,
  • олія для обсмажування.

Просіяти в миску борошно, додати сіль і перемішати. Зробити в центрі борошняної гірки лунку, додати олію і окріп. Розмішати, у результаті повинні вийти борошняні грудки.

Дати трохи охолонути і гарненько вимісити до однорідного гладкого тіста. Накрити миску з тістом і відставити в сторону на 15-20 хв.

Для начинки дрібно порізати гриби і цибулю. Обсмажити спочатку цибулю до прозорості, потім додати гриби.

Виліпити вареники. Відварити в злегка підсоленій воді до готовності тіста.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

1 коментар до “Вареники з грибами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.