Вареники зі смаженою цибулею і плавленим сиром

Вареники зі смаженою цибулею і плавленим сиром
Вареники зі смаженою цибулею і плавленим сиром

Для тіста:

  • борошно – 220 г,
  • вода – 5 ст. л.,
  • масло – 1 ст. л.,
  • яйця – 2 шт.,
  • дрібка солі, олія.

Для начинки:

  • плавлений сир – 2 шт.,
  • цибуля – 2 шт.,
  • кріп і петрушка – по 1 пучку,
  • сіль і перець – за смаком.

Жовтки відділити від білків. Борошно просіяти, зробити ямку, вилити жовтки, покласти розтоплене масло, влити воду, посолити та замісити туге тісто. Загорнути у харчову плівку і покласти на 0,5 год. у холодильник.

Тим часом приготувати начинку. Цибулю обчистити, нарізати кубиками й обсмажити на олії. Натерти на крупній тертці плавлений сир, додати смажену цибулю. Додати у начинку сіль і перець, подрібнену зелень і все перемішати.

Викласти тісто на рівну поверхню, посипану борошном, розкатати тонким шаром. Вирізати склянкою заготовки для вареників, викласти на кожну по 1 ст. л. начинки, защипнути краї. Варити у підсоленій киплячій воді 3 хв. Подавати зі свіжою зеленню і гострим соусом.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *