Варення з аґрусу та апельсинів

 варенье з агруса і апельсина

  • Ягоди – 1,5 кг,
  • цукор – 1,5 кг,
  • апельсин – 2 шт.

Перебирати аґрус і обполоснути його у воді. Апельсини помити, вони потрібні зі шкіркою. Усе пропустити через м’ясорубку. Вилити у каструлю, додати цукор. Довести до кипіння та варити на малому вогні 15 хв. Варення потрібно увесь час перемішувати, щоб цукор добре розчинився, і воно вийшло однорідним. Готове розкласти у банки та закрити кришками.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *