Варення з вишні на зиму «П’ятихвилинка»
Склад:
- Вишня – 1 кг,
- цукор – 1 кг,
- вода – 180 мл.
Приготування:
У каструлю налити води, висипати цукор, поставити її на плиту (середній вогонь), помішуючи, дочекатися, коли цукор повністю розчиниться.
Ягоди викласти у сироп, довести його до кипіння, після чого зменшити вогонь і потримати на ньому 5 хв. Прибрати каструлю з вогню, дочекайтися, поки варення повністю охолоне.
Поставити знову на вогонь, довести до кипіння і також варити протягом 5 хв., знову охолодити.
Проварити варення втретє, довести до кипіння і також варити протягом 5 хв. Гарячим розлити у стерильні банки і закрити кришками.
Читайте також: Пляцок із вишнею
Сповіщення: Соус з вишні до м'яса на зиму | Газета "Уют"