Варення зі слив

Варення зі слив

  • Сливи – 1 кг,
  • цукор – 1,5 кг,
  • вода – 2 скл.

Сливи повинні бути не перезрілі, їх помити, наколоти  зубочисткою та покласти у миску. У каструлю висипати цукор, влити воду, розмішати та приготувати сироп. Гарячим сиропом залити підготовлені сливи й у такому вигляді залишити на добу.

Наступного дня сироп злити, прокип’ятити і вдруге залити сливи. На третій день у тому ж сиропі сливи проварити близько години на маленькому вогні. Розкласти готове варення у банки та закрити.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *