Вареники з картоплею та грибами

Приготуйте смачні вареники з картоплею та грибами і подайте їх зі сметаною до столу.

Вареники з картоплею та грибами

Склад:

Для тіста:

  • 2-3 скл. борошна,
  • 3/4 скл. води,
  • яйце,
  • 1 ч. л. олії,
  • 1 ч. л. солі.

Для начинки:

  • 300 г картоплі,
  • 100 г печериць,
  • цибулина,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Картоплю відварити до готовності.

Замісити тісто, додавши в борошно яйце, воду, олію і сіль. Розділити тісто на частини і розкатати на маленькі кружальця.

Цибулю порізати кубиками й обсмажити з грибами, посолити і поперчити. Заздалегідь відварену картоплю розім’яти в пюре і змішати з грибами і цибулею.

Приготувати вареники і відварити їх, опустивши в підсолений окріп. Подавати зі сметаною.

«Уют» №2-12.01.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *