Вареники з картоплею та грибами
Приготуйте смачні вареники з картоплею та грибами і подайте їх зі сметаною до столу.

Склад:
Для тіста:
- 2-3 скл. борошна,
- 3/4 скл. води,
- яйце,
- 1 ч. л. олії,
- 1 ч. л. солі.
Для начинки:
- 300 г картоплі,
- 100 г печериць,
- цибулина,
- сіль,
- перець.
Приготування
Картоплю відварити до готовності.
Замісити тісто, додавши в борошно яйце, воду, олію і сіль. Розділити тісто на частини і розкатати на маленькі кружальця.
Цибулю порізати кубиками й обсмажити з грибами, посолити і поперчити. Заздалегідь відварену картоплю розім’яти в пюре і змішати з грибами і цибулею.
Приготувати вареники і відварити їх, опустивши в підсолений окріп. Подавати зі сметаною.
«Уют» №2-12.01.2023