Ваша помічниця на кухні – мікрохвильовка

помічниця на кухні
Ваша помічниця на кухні – мікрохвильовка

Практично у кожного вдома є мікрохвильовка, за допомогою якої можна швидко розігріти холодну страву.
Щоб підігріти страву, знадобиться від 10 сек. до 5 хв. залежно від об’єму вмісту тарілки.
А ви знали, що мікрохвильовку можна використовувати і по-іншому? Сьогодні ми розповімо вам дивовижні функції мікрохвильової печі, про які ви не знали!

Очистити часник
15 сек. у мікрохвильовці, і лушпиння очиститься від часнику, як за помахом чарівної палички!

Освіжити зачерствілий хліб
Змочіть у прохолодній воді паперовий рушник, вичавіть із нього зайву вологу й оберніть засохлий хліб, який потім разом із рушником необхідно помістити у мікрохвильову піч на 10-20 сек. Хліб стане м’яким і неймовірно смачним!

Вичавити сік із фруктів
Фрукти віддадуть більше соку, якщо ви потримайте їх у мікрохвильовій печі протягом 10 сек.

Зробити закуски з горіхів
Додайте до горіхів пару крапель оливкової олії, відправте у мікрохвильовку на кілька секунд і насолоджуйтеся неймовірним ароматом свіжих горішків.

Розм’якшити цукор
Капаємо на цукор кілька крапель води і підігріваємо його на середній потужності протягом 25-30 сек. (цукор найкраще помістити у пластикову упаковку).

Дати тісту підійти
Ємність із тістом накрийте рушником і відправте у мікрохвильовку разом зі склянкою води на 3 хв. Так тісто підніметься набагато швидше!

Очистити овочі
Жорсткі овочі (наприклад, помідори, гарбуз або баклажани) буде набагато легше чистити, якщо помістити їх на 15 сек. у мікрохвильовку.

Нарізати цибулю, не зронивши ні сльозинки
Потримайте цибулину 30 сек. у мікрохвильовці, і ви зможете нарізати цибулю без сліз на очах.

Приготувати хрусткий бекон
Викладіть скибочки бекону на тарілку і доведіть до готовності у мікрохвильовій печі.

Замочити бобові
А ви знали, що горох і квасолю не потрібно замочувати протягом декількох годин, а просто відправити їх у мікрохвильовку на 10 хв.?

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *