Вечеря із гарбуза і лаваша

гарбуз із лавашем
Вечеря із гарбуза і лаваша
  • Яйця – 4 шт.,
  • моцарела – 100 г,
  • гарбуз –100 г,
  • олія,
  • лаваш,
  • вершкове масло – 30 г,
  • сіль.

Гарбуз порізати тонкими пелюстками, підсмажити на олії.

Викласти на сковороду лаваш, змастити його маслом. Зверху покласти смажений гарбуз і розбити яйця. Посолити, поперчити. Накрити, щоб страва пропеклася.

Потім додати моцарелу і завернути лаваш у рулет.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *