Вечеря у фользі

Вечеря у фользі

Курку з картоплею в ароматних спеціях можна і в будній день до вечері подати, і до святкового столу запропонувати. Таке приготування дозволяє зберегти аромат і максимум вітамінів.

Для наповнення мішечків із фольги інгредієнти можете змінювати на свій смак: курку замінити мисливськими ковбасками, додати цвітну капусту, болгарський перець, зелений горошок, кільця цибулі.

Курка – 1 кг,
картопля – 1 кг,
морква – 2 шт.,
томатна паста – 2 ст. л.,
часник – 5 зубків,
кріп, петрушка,
соняшникова олія – 100 мл,
сіль, хмелі-сунелі, приправа для курки за смаком.

Куряче м’ясо відокремте від кісток, наріжте шматочками середньої величини, перекладіть у глибоку миску. Додайте до м’яса картоплю і моркву, нарізані великими скибочками. Полийте соняшниковою олією. Додайте подрібнений часник, дрібно нарізану зелень, сіль, спеції і томатну пасту. Перемішайте.

Наріжте за кількістю їдців квадрати з фольги. Викладіть на кожен квадрат по кілька ложок заготовки. Розмір порції визначайте на свій розсуд. Зберіть краї квадратів, згорніть, щоб вийшли мішечки. Викладіть їх на деко, відправте в духовку на 45 хв. при 180 °C. Готову страву подавайте гарячою.

Порада: фольгу згортайте максимально акуратно, щоб не порвалася, інакше сік, у якому вся фішка, витече.

FacebookTwitterPinterest