Вершковий суп

Вершковий суп виграє всі призи за свою ніжність та вершковий смак! Він виходить наваристим, ароматним та апетитним! Суп можна приготувати і з м’ясом, і з фрикадельками.

Вершковий суп

Склад:

  • М’ясний бульйон – 2,5 л,
  • картопля – 600 г,
  • цибулина, морквина,
  • капуста – 400 г,
  • консервована квасоля – 400 г,
  • плавлений сир – 100 г,
  • олія – 3 ст. л.,
  • лавровий лист – 2 шт.,
  • вершкове масло – 40 г,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень.

Приготування

Наріжте картопля кубиками, відправте її в каструлю з бульйоном разом із лавровим листком. Варіть до напівготовності.

Дрібно наріжте цибулю та натріть моркву на великій тертці. Обсмажте овочі до золотистого кольору у суміші вершкового масла та олії.

Пересипте засмажку в бульйон. Туди ж відправте м’ясо, яке ви використовували для варіння бульйону, білу квасолю і дрібно нарізану капусту. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте плавлений сир.

Наприкінці приготування додайте подрібнену зелень і зніміть каструлю з вогню.

  «Уют» №46-11.11.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *