Вершковий суп
Вершковий суп виграє всі призи за свою ніжність та вершковий смак! Він виходить наваристим, ароматним та апетитним! Суп можна приготувати і з м’ясом, і з фрикадельками.

Склад:
- М’ясний бульйон – 2,5 л,
- картопля – 600 г,
- цибулина, морквина,
- капуста – 400 г,
- консервована квасоля – 400 г,
- плавлений сир – 100 г,
- олія – 3 ст. л.,
- лавровий лист – 2 шт.,
- вершкове масло – 40 г,
- сіль,
- перець,
- зелень.
Приготування
Наріжте картопля кубиками, відправте її в каструлю з бульйоном разом із лавровим листком. Варіть до напівготовності.
Дрібно наріжте цибулю та натріть моркву на великій тертці. Обсмажте овочі до золотистого кольору у суміші вершкового масла та олії.
Пересипте засмажку в бульйон. Туди ж відправте м’ясо, яке ви використовували для варіння бульйону, білу квасолю і дрібно нарізану капусту. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте плавлений сир.
Наприкінці приготування додайте подрібнену зелень і зніміть каструлю з вогню.
«Уют» №46-11.11.2021