Весняний салат із капусти та зелені без майонезу

Нічого незвичайного в салаті із капусти немає, але вся справа в особливій заправці, яку готують із зелені. Не заправляти ж майонезом весняні салати!

Весняний салат із капусти та зелені без майонезу

Заправка із зелені підійде не лише для салату. З таким соусом можна подавати і рибу, і м’ясо, і приготовлені в духовці чи грилі овочі! Універсальна вітамінна заправка!

Склад:

  • Капуста – 600 г,
  • петрушка – 1 пуч.,
  • кінза – 1 пуч.,
  • кріп,
  • оливкова олія – 3 ст. л.,
  • мед – 1 ч. л.,
  • часник – 2 зуб.,
  • сіль,
  • перець,
  • яблучний оцет – 1 ст. л.

Приготування

Тонко наріжте капусту.

Крупно наріжте зелень, відправте її в блендер разом з оливковою олією, яблучним оцтом, подрібненим часником, медом, сіллю та перцем. Перебийте інгредієнти.

Заправте салат приготованим соусом та перемішайте.

Заправку для салата можна настояти у холодильнику кілька годин. Тоді аромат буде яскравішим, а смак насиченішим.

  «Уют» №23-2.06.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *