Весняний салат з тунцем
Легкий весняний салат з тунцем може стати як самостійною стравою так і чудовим гаоніром до гарячого.

Склад:
- Тунець консервований – 300 г,
- рукола – 180 г,
- цибулина,
- кукурудза консервована – 180 г,
- болгарський перець солодкий – 180 г,
- кунжутна олія – 3 ст. л.,
- сіль,
- перець.
Приготування
Цибулю наріжте пір’ями. Болгарський перець наріжте невеликими брусками. Консервовані тунець та кукурудзу відкрийте, злийте рідину. Філе риби розімніть виделкою.
Змішайте інгредієнти: кукурудзу, руколу, перець, цибулю та тунець у салатнику, заправте кунжутною олією. Посоліть, поперчіть до смаку.
«Уют» №14-6.04.2023