Весняний салат з тунцем

Легкий весняний салат з тунцем може стати як самостійною стравою так і чудовим гаоніром до гарячого.

Весняний салат з тунцем

Склад:

  • Тунець консервований – 300 г,
  • рукола – 180 г,
  • цибулина,
  • кукурудза консервована – 180 г,
  • болгарський перець солодкий – 180 г,
  • кунжутна олія – 3 ст. л.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Цибулю наріжте пір’ями. Болгарський перець наріжте невеликими брусками. Консервовані тунець та кукурудзу відкрийте, злийте рідину. Філе риби розімніть виделкою.

Змішайте інгредієнти: кукурудзу, руколу, перець, цибулю та тунець у салатнику, заправте кунжутною олією. Посоліть, поперчіть до смаку.

«Уют» №14-6.04.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *