Весняна окрошка

Весняна окрошка
Весняна окрошка

«УЮТ» №18-2019

Нарізати кубиками 200 г відвареного м’яса і 100 г вареної у мундирі і потім очищеної картоплі, 100 г цибулі-порею дрібно нарізати із зеленню, солоний огірок натерти на крупній тертці і віджати. Всі продукти змішати, склянку сметани розвести 3 скл. кислого яблучного соку і залити окрошку. Якщо страва вийшла густою, можна трохи розбавити водою. Посолити, поперчити, додати трохи цукру за смаком.

А. Шульга, Запорізька обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *