Весняний салат з яйцями і перцем

весняний салат з яйцями

Солодкий болгарський перець – 2 шт., чорні маслини без кісточок – 50 г, велика редиска – 4 шт., варені яйця – 2 шт., листя салату й руккола – по пучку, оливкова олія, італійські трави – за смаком.

Зелень помийте, дайте змогу стекти воді, порвіть її руками і покладіть у салатник.
Болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжок, наріжте смужками і злегка обсмажте на розігрітій сковороді з оливковою олією. Остудіть перець і викладіть у салатник поверх зелені.
Круто відварені й очищені яйця поріжте скибочками й викладіть їх у салатник до перцю й зелені. Туди ж відправте чорні маслини без кісточок.
З редиски ножем виріжте «трояндочки» і прикрасьте ними салат. Посоліть страву, додайте трохи італійських трав і заправте салат оливковою олією.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber