Весняний зелений борщ

Весняний зелений борщ
Весняний зелений борщ

«УЮТ» №18-2019

  • М’ясо – 0,5 кг,
  • картопля,
  • яйця – 5-6 шт.,
  • щавель,
  • зелень,
  • морква,
  • цибуля,
  • свіжий перчик,
  • сіль,
  • томатна паста,
  • молода кропива (за бажанням).

Зваріть бульйон. Коли звариться, покладіть різану картоплю.

Приготуйте засмажку з моркви, цибулі й томатної пасти.

Варені яйця поріжте на шматочки.

Коли звариться картопля, посоліть бульйон, додайте засмажку, нарізані яйця, зелень і щавель, кропиву. Коли все закипить, варіть ще 1 хв. – і виключіть.

Усе готово! Їжте зі сметаною!

 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *