Відбивні з кабачків

Відбивні з кабачків
Смачні та ніжні відбивні з кабачків

«УЮТ» №27-2019

Страви з кабачків дуже популярні для літнього столу. Сьогодні приготуємо відбивні з кабачків – смачне і корисне овочеве блюдо. Та й в приготуванні дуже просте. Для приготування вибирайте молоді кабачки.

  • кабачки – 500 г,
  • молоко – 100 мл,
  • яйця – 2 шт.,
  • панірувальні сухарі – 100 г,
  • сіль – 0,5 ч. л.,
  • борошно – 3 ст. л.,
  • чорний мелений перець,
  • вершкове масло – 20 г,
  • соняшникова олія – 2 ст. л.

Кабачки наріжте пластинами завтовшки 0,5-1 см. Отримані скибочки злегка відбийте з обох сторін. Поперчіть за смаком і обваляйте в борошні.

Яйца збийте з сіллю і молоком. В отриманий кляр занурте пластинки кабачків, після чого обваляйте їх у хлібних крихтах. Руками ущільніть паніровку. Викладіть їх на тарілку і відправте в холодильник на 10 хв. Це допоможе паніровці не відпасти при смаженні.

Розігрійте в сковороді вершкове масло й олію. Викладіть кабачки і смажте до рум’яної скоринки.

Готова страва з кабачків подавається з освіжаючим сметанним соусом: сметану жирністю 15 % змішайте з подрібненою зеленню, часником і дрібкою солі.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

1 коментар до “Відбивні з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *