Відновлюємо підшлункову залозу
Підшлункова залоза – дуже важливий внутрішній орган. Він приймає на себе основний удар при зустрічі з нашим улюбленим фаст-футом, газованою водою, копченостями, спиртними напоями й іншими атрибутами «ситого життя».
Згодом вона слабшає і посилає сигнали SOS, які проявляються у вигляді болю і спазму. Замість того, щоб негайно вирушити на допомогу, ми продовжуємо добивати хворий орган стресами і лікарськими препаратами. Але наші предки оживляли підшлункову залозу всього за 3 тижні, використовуючи виключно природні компоненти.

Гречка з кефіром
Залийте гречане борошно (просто перемеліть гречку, як каву) 200 мл кефіру. Залиште на всю ніч, а вранці замініть кашею свій звичний сніданок.
Настій безсмертника і ромашки
Залийте безсмертник і ромашку (по 1 ст. л.) 200 мл окропу, настоюйте 30 хв., після чого процідіть і охолодіть. Приймайте по ½ скл. двічі на день за 30 хв. до їди. Рекомендований курс: 2 тижні.
Петрушка на молоці
Залийте подрібнену петрушку киплячим молоком так, щоб рідина покрила зелень. Прокип’ятіть на маленькому вогні, не даючи закипіти. Уживайте цілий день по 2 ст. л. кожну годину.
Кисле молоко
Покладіть на область шлунка компрес із серветки, просоченої кислим молоком, орієнтуючись на ліву сторону. Утепліть плівкою і зафіксуйте шарфом. Процедуру потрібно повторювати щовечора 25-30 днів.
Лавровий лист
Вкиньте в термос 10 листочків лавра і влийте 350 мл окропу. Настоюйте 24 год. Приймайте по 50 мл за 30 хв. до прийому їжі.
Чудодійна каша на вечерю
Вам знадобиться: пшоно – 200 г, вода – 2 л, гарбуз – 300 г, вершкове масло – 1 ст. л.
Закип’ятіть воду і засипте в неї промите пшоно. Зваріть до готовності. Додайте натертий гарбуз і продовжуйте готувати до стану пюре. Розімніть із вершковим маслом.
Протягом дня харчуйтеся, як зазвичай. А на вечерю вас чекає ця цілюща каша.
«Уют» №7-16.02.2023