Вишнева начинка для пирогів

Вишнева начинка

Начинки для пирогів найчастіше готують з яблук і вишень. Яблука потрібно очистити від шкірки. Із вишень видалити кісточки. Яблука подрібнити на крупній тертці, а потім змішати з цукром-піском (приблизно 200 г на 1 кг фруктів). Вишні пересипати цукром (200 г на 1 кг вишні). Перемішати.

Приготовлені фруктово-ягідні суміші щільно укласти у чисті стерилізовані банки, накрити кришками і проварити у киплячій воді. Так, ємність місткістю 0,5 л варити 20 хв., а 1 л – 30 хв. Після стерилізації банки негайно закрити й охолодити.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *