Вишневий пиріг

Вишневий пиріг
Вишневий пиріг

Апетитний десерт – соковитий вишневий пиріг.

  • Борошно – 200 г,
  • вершкове масло або маргарин – 200 г,
  • яйця – 4 шт.,
  • цукор – 150 г,
  • вишні без кісточок – 800 г,
  • цукрова пудра – 100 г.

Масло розітріть до піни з 75 г цукру і по одному введіть яєчні жовтки. Яєчні білки збийте в піну з рештою цукру і, коли піна стає блискучою, обережно додайте її до яєчних жовтків. Потім обережно змішайте з досипаним через ситечко борошном.

Готове тісто вилийте на деко, застелене пергаментом. Вишню посипте цукровою пудрою, злегка відіжміть сік і викладіть на тісто. Випікайте до готовності на помірному вогні.

Готовий вишневий пиріг на кілька хвилин залиште охолоджуватися на декові.

Розріжте на прямокутні шматки, посипте цукром.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *