Вишневий пиріг

Апетитний десерт – соковитий вишневий пиріг.
- Борошно – 200 г,
- вершкове масло або маргарин – 200 г,
- яйця – 4 шт.,
- цукор – 150 г,
- вишні без кісточок – 800 г,
- цукрова пудра – 100 г.
Масло розітріть до піни з 75 г цукру і по одному введіть яєчні жовтки. Яєчні білки збийте в піну з рештою цукру і, коли піна стає блискучою, обережно додайте її до яєчних жовтків. Потім обережно змішайте з досипаним через ситечко борошном.
Готове тісто вилийте на деко, застелене пергаментом. Вишню посипте цукровою пудрою, злегка відіжміть сік і викладіть на тісто. Випікайте до готовності на помірному вогні.
Готовий вишневий пиріг на кілька хвилин залиште охолоджуватися на декові.
Розріжте на прямокутні шматки, посипте цукром.