Вишнево-сирний десерт

Вишнево-сирний десерт

Цей легкий і в міру простий десерт із сиром і желе якнайкраще підійде для святкування Міжнародного жіночого дня.

Для бісквіта:
яйця – 2 шт.,
цукор – 0,5 скл.,
борошно – 0,5 скл.,
ванілін;

Для сирного шару:
сирна маса – 500 г,
вершкове масло – 200 г,
цукрова пудра – 1 скл.,
молоко – 1,5 скл.,
желатин – 15 г,
цукати, родзинки;

Для прикраси:
пачка вишневого желе,
вода – 1 скл.,
вишні, кокосова стружка.

Збийте яйця, цукор, борошно і ванілін. Перелийте тісто у форму і спечіть бісквіт у розігрітій до 180 °C духовці.

На готовий корж викладіть нарізані цукати.

Приготуйте сирний шар: желатин замочіть у теплому кип’яченому молоці на 2 години. Потім розігрійте до повного розчинення желатину. Процідіть і охолодіть.

Вершкове масло збийте з цукровою пудрою, поступово додаючи сирну масу. Влийте молоко з желатином, додайте родзинки і добре перемішайте. Залийте бісквітний корж сирним шаром і поставте в холодильник на ніч.

Приготуйте желе: розведіть порошок 1 скл. гарячої води, остудіть і залийте сирний шар. Прикрасьте вишнями. Поставте в холод ще на 2 години. Перед подачею прикрасьте торт кокосовою стружкою.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber