Вітамінний салат із моркви
«УЮТ» №16-2019
У мистецтві боротьби із зайвою вагою на допомогу приходять морква й сир. У першій багато вітамінів, клітковини й каротину, що корисно для шкіри й волосся. А завдяки кальцію й фосфору в сирі зміцнюються кістки. Поєднавши їх разом, ви отримаєте низькокалорійний і смачний салат, яким можна замінити цілу вечерю.
- Морква – 150 г,
- сир – 150 г,
- зелень – 20 г,
- зелена цибуля – за смаком,
- оливкова олія – 1 ст. л.,
- сіль.
Моркву натріть на тертці так дрібно, як вам подобається. Сир викладіть у ємність для салату й розімніть виделкою, щоб не було грудок. Змішайте сир із морквою, додайте подрібнену зелень, цибулю й оливкову олію. Посоліть і поперчіть за смаком. Цей салат можна заправити йогуртом.