Халва з гарбуза

- 400 г м’якоті гарбуза,
- по 100 г манки і горіхів,
- 100 мл молока,
- 1 ст. л. вершкового масла,
- 2 жовтки,
- 3 ст. л. меду,
- 1 ч. л. солі,
- 1 ст. л. апельсинової цедри,
- 20 г родзинок,
- цукрова пудра
Гарбуз натерти на дрібній тертушці. Додати сіль, жовтки та манну крупу. Влити молоко і ретельно перемішати. У сковороді розігріти вершкове масло, перекласти гарбузову масу, тушкувати близько 15-20 хв. до випаровування рідини. Зняти з вогню, додати родзинки, подрібнені горіхи, цедру, перемішати. Додати мед, перемішати. Викласти масу в форму, застелену харчовою плівкою. Накрити плівкою та поставити у холодильник на ніч. Нарізати халву на невеличкі шматочки, притрусити цукровою пудрою, прикрасити листочками м’яти.