Хе з оселедця
Рибні страви найчастіше ніжніші, ніж частування із найм’якшого курячого філе, і нітрохи не поступаються в пікантності засмаженому стейку з яловичини.
Оселедець – 2 шт., морква – 3 шт., огірки – 2 шт., цибуля – 3 шт., часник – 1 зубок, оцет – 2 ст. л., цукор – 1 ч. л., сіль – 0,5 ч. л., коріандр і чорний мелений перець за смаком.
Наріжте цибулю кільцями і обсмажте до золотистого кольору. Моркву й огірок натріть на дрібній тертці. Додайте коріандр, цукор, оцет і часник, посоліть і поперчіть. Перемішайте і залиште до тих пір, поки морква не пустить сок.
Помийте й почистіть малосольні оселедці, видаліть кістки і наріжте довгими шматочками. Потім додайте до моркви разом із цибулею і перемішайте. Готово!