Хліб із шоколадом

Хліб із шоколадом
Він підкупить вас простотою приготування і приголомшливим смаком. Це, звичайно, калорійний десерт, проте заміняти білий батон чорним хлібом у даному випадку не рекомендуємо – буде не так смачно.

  • Білий хліб,
  • вершкове масло – 4 ст. л.,
  • цукрова пудра – 3 ст. л.,
  • кориця – 0,5 ст. л.,
  • чорний шоколад – 250 г,
  • молочний шоколад – 250 г,
  • білий шоколад – 250 г,
  • молоко – 3 скл.

У буханці білого хліба виріжте зверху три квадратних поглиблення-колодязя. Вийняті серединки поріжте продовгуватими кусочками. Викладіть усе на застелене пергаментом деко.

Змішайте розтоплене вершкове масло з цукровою пудрою і змастіть поверхню хліба. Додайте до масляної суміші корицю і змастіть нарізані шматочки хліба. Відправте деко в духовку, розігріту до 180 °C, на 25 хв.

Розтопіть на водяній бані молочний шоколад, додайте склянку молока. Помішуючи, варіть до загустіння. Виконайте те ж саме з білим і чорним шоколадом. Заповніть підсушений хліб шоколадними начинками.

Десерт готовий! Подавайте до нього улюблені фрукти, умочуйте їх у шоколад – це дуже смачно.

 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber