Хліб із шоколадом
Він підкупить вас простотою приготування і приголомшливим смаком. Це, звичайно, калорійний десерт, проте заміняти білий батон чорним хлібом у даному випадку не рекомендуємо – буде не так смачно.
- Білий хліб,
- вершкове масло – 4 ст. л.,
- цукрова пудра – 3 ст. л.,
- кориця – 0,5 ст. л.,
- чорний шоколад – 250 г,
- молочний шоколад – 250 г,
- білий шоколад – 250 г,
- молоко – 3 скл.
У буханці білого хліба виріжте зверху три квадратних поглиблення-колодязя. Вийняті серединки поріжте продовгуватими кусочками. Викладіть усе на застелене пергаментом деко.
Змішайте розтоплене вершкове масло з цукровою пудрою і змастіть поверхню хліба. Додайте до масляної суміші корицю і змастіть нарізані шматочки хліба. Відправте деко в духовку, розігріту до 180 °C, на 25 хв.
Розтопіть на водяній бані молочний шоколад, додайте склянку молока. Помішуючи, варіть до загустіння. Виконайте те ж саме з білим і чорним шоколадом. Заповніть підсушений хліб шоколадними начинками.
Десерт готовий! Подавайте до нього улюблені фрукти, умочуйте їх у шоколад – це дуже смачно.