Холодець у формочках

- Свинина – 350 г,
- морквина,
- цибулина,
- м’який сир – 50 г,
- желатин – 15 г,
- м’ясний бульйон – 400 мл,
- вода – 50 мл,
- сіль,
- перець горошком.
Залийте м’ясо великою кількістю води. Додайте моркву й цибулю, сіль і перець. Варіть до готовності.
Наріжте остигле м’ясо кубиком, а моркву й сир виріжіть зірочками або ялинками, процідіть бульйон. Залийте желатин 50 мл води.
Викладіть моркву й сир на дно силіконових формочок. Зверху викладіть кубики м’яса, а потім ще раз сир і моркву. Розігрійте бульйон, додайте желатин, варіть до його розчинення.
Залийте бульйоном форми. Приберіть у холодильник до повного застигання.
Оригінальна м’ясна страва на Новий рік готова!