Холодець у формочках

Холодець у формочках
Холодець у формочках
  • Свинина – 350 г,
  • морквина,
  • цибулина,
  • м’який сир – 50 г,
  • желатин – 15 г,
  • м’ясний бульйон – 400 мл,
  • вода – 50 мл,
  • сіль,
  • перець горошком.

Залийте м’ясо великою кількістю води. Додайте моркву й цибулю, сіль і перець. Варіть до готовності.

Наріжте остигле м’ясо кубиком, а моркву й сир виріжіть зірочками або ялинками, процідіть бульйон. Залийте желатин 50 мл води.

Викладіть моркву й сир на дно силіконових формочок. Зверху викладіть кубики м’яса, а потім ще раз сир і моркву. Розігрійте бульйон, додайте желатин, варіть до його розчинення.

Залийте бульйоном форми. Приберіть у холодильник до повного застигання.

Оригінальна м’ясна страва на Новий рік готова!

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *