Холодний борщ

Холодний борщ
Холодний борщ

«УЮТ» №23-2019

Настали спекотні дні: смачний холодний борщ освіжить і подарує яскраві моменти в будь-яку спеку.

  • Зварені буряки – 3 шт.,
  • огірки – 300 г,
  • зварені круто яйця – 4 шт.,
  • пучок кропу,
  • пучок зеленої цибулі,
  • кефір – 1 л,
  • газована вода – 1 л,
  • лимонний сік – 40 мл,
  • гірчиця – 2 ст. л.,
  • цукор – 1 ст. л.,
  • сіль,
  • перець.

Буряк очистіть від шкірки й натріть на крупній тертці у каструлю. Огірки і яйця теж натріть на крупній тертці. Зелень дрібно порубайте ножем, перекладіть у каструлю. Додайте туди ж кефір, добре перемішайте.

У кінці влийте холодну газовану воду, розмішайте. Густоту борщу регулюйте самі, розбавляючи його водою за смаком.

Також посоліть, поперчіть за смаком, усипте цукор, додайте готову гірчицю й лимонний сік. Добре перемішайте і спробуйте на смак.

Смачний холодний борщ відправте на одну годину в холодильник, щоб він постояв і настоявся.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *