Хот-дог з тюфтельками

Хот-дог з тюфтельками
Хот-дог з тюфтельками

Ми звикли до того, що хот-дог – це не найкорисніша страва з розряду швидкої вуличної їжі. Але цей вуличний делікатес можна запросто приготувати вдома. І зробити набагато ситнішим і вишуканішим.

  • 450 г свинячого фаршу,
  • 2 ст. л. соку лимона,
  • 1 ст. л. оливкової олії,
  • 0.5 скл. тертої моркви,
  • 0,25 скл. м’яти,
  • 3 зубки часнику,
  • 0,5 цибулини,
  • 1,5 ст. л. соєвого соусу,
  • 4 булки,
  • пучок кінзи,
  • 1 перчик чилі,
  • 0,5 ч. л. кунжуту,
  • коріандр,
  • болгрський перець,
  • зелень, сіль,
  • цукор – за смаком.

У глибокому посуді змішайте натерту на крупній тертці моркву з цукром, сіллю, коріандром, оливковим маслом, соком лимона і кунжутом. Подрібніть у блендері листочки м’яти, очищений часник і цибулю. Влийте соєвий соус, перемішайте інгредієнти до однорідності. Змішайте отриману масу з фаршем, вологими руками сформуйте тюфтельки, викладіть їх на застелене пергаментом деко і відправте у розігріту до 200 оС духовку на 20 хвилин. Підігрійте в духовці булочки для хот-догів, зробіть у них поздовжні надрізи і наповніть замаринованою морквою, тюфтельками, нарізаним болгарським перцем і присипте закуску подрібненою зеленню.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *