Худнемо на салаті з редиски

Редиска

Чи знаєте ви, що редиска цінна не тільки через смак, але і через цілющі властивості? У старі добрі часи соком редиски лікували шлункові недуги, подагру, ожиріння та простудні захворювання.

Чудодійний сік редиски допомагає боротися з набряками, виводячи з організму зайву рідину, а також покращує кровообіг. Корисні властивості цього овоча не забуті і в наші дні. У редисці міститься ціла купа вітамінів і мікроелементів, включаючи фосфор, магній, натрій, залізо і кальцій. Завдяки такому багатому складу редиска підтримує роботу серцево-судинної системи, зміцнює імунітет і попереджає розвиток серцевих недуг. А ще у редисці багато клітковини, яка благотворно впливає на роботу кишківника і допомагає організму позбутися від шлаків, токсинів і “поганого” холестерину.

Є у цього овоча і ще один плюс: він прискорює обмін речовин, не дозволяючи жиру відкладатися у проблемних зонах тіла.

Найкориснішою вважається червона редиска і її молоде бадилля. У сезон потрібно кожен день обов’язково їсти салати з редиски у поєднанні з різними овочами, заправляти їх найкраще олією.

Незважаючи на користь редиски, потрібно відзначити, що у деяких людей коренеплід може викликати загострення хронічних захворювань. Тому захоплюватися схудненням за допомогою редиски не варто. Якщо ваш шлунок витримує цей продукт, то вживайте його, але обережно.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest