Худнемо на салаті з редиски

Редиска

Чи знаєте ви, що редиска цінна не тільки через смак, але і через цілющі властивості? У старі добрі часи соком редиски лікували шлункові недуги, подагру, ожиріння та простудні захворювання.

Чудодійний сік редиски допомагає боротися з набряками, виводячи з організму зайву рідину, а також покращує кровообіг. Корисні властивості цього овоча не забуті і в наші дні. У редисці міститься ціла купа вітамінів і мікроелементів, включаючи фосфор, магній, натрій, залізо і кальцій. Завдяки такому багатому складу редиска підтримує роботу серцево-судинної системи, зміцнює імунітет і попереджає розвиток серцевих недуг. А ще у редисці багато клітковини, яка благотворно впливає на роботу кишківника і допомагає організму позбутися від шлаків, токсинів і “поганого” холестерину.

Є у цього овоча і ще один плюс: він прискорює обмін речовин, не дозволяючи жиру відкладатися у проблемних зонах тіла.

Найкориснішою вважається червона редиска і її молоде бадилля. У сезон потрібно кожен день обов’язково їсти салати з редиски у поєднанні з різними овочами, заправляти їх найкраще олією.

Незважаючи на користь редиски, потрібно відзначити, що у деяких людей коренеплід може викликати загострення хронічних захворювань. Тому захоплюватися схудненням за допомогою редиски не варто. Якщо ваш шлунок витримує цей продукт, то вживайте його, але обережно.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber