Яблучна аджика

Аджика – дуже смачна приправа, а особливо приготована за рецептом з яблуками.

Склад:

Яблучна аджика
  • Помідори – 2 кг,
  • болгарський перець – 1 кг,
  • яблука (з кислинкою) – 500 г,
  • морква – 500 г,
  • часник – 200 г,
  • пекучий червоний перець – 100 г,
  • олія – 1 скл.,
  • чорний перець,
  • сіль.

Приготування

Всі овочі очистити. Перекрутити на м’ясорубці чи подрібнити у блендері.

Додати сіль, чорний перець, олію і варити 2,5 год., періодично помішуючи.

Закрити у стерилізованих банках.

«Погляд часу» №36-03.09.2020

Читайте також: Аджика з яблук

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *