Яблучний десерт

Яблучний десерт

Склад:

  • Яблуко – 1 шт.,
  • мелена кориця – 1 ч. л.,
  • вершкове масло – 1/2 ст. л.,
  • натуральний йогурт – 100 мл,
  • цукор – 2 ст. л. з гіркою.

Приготування

Яблуко очистити і порізати кубиками 1,5 x 1,5 см.

У сковороді розтопити вершкове масло. Перекласти яблука, посипати їх цукром і перемішати. Зробити сильний вогонь і, помішуючи, готувати 2-3 хв. – за цей час цукор повинен розтанути і вбратися у фрукти. У кінці приготування посипати меленою корицею і ще раз перемішати.

Карамелізовані яблука перекласти у піалу, полити йогуртом (краще без будь-яких наповнювачів).

Такий десерт можна їсти як теплим, так і холодним.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *