Яблучний десерт
Склад:
- Яблуко – 1 шт.,
- мелена кориця – 1 ч. л.,
- вершкове масло – 1/2 ст. л.,
- натуральний йогурт – 100 мл,
- цукор – 2 ст. л. з гіркою.
Приготування
Яблуко очистити і порізати кубиками 1,5 x 1,5 см.
У сковороді розтопити вершкове масло. Перекласти яблука, посипати їх цукром і перемішати. Зробити сильний вогонь і, помішуючи, готувати 2-3 хв. – за цей час цукор повинен розтанути і вбратися у фрукти. У кінці приготування посипати меленою корицею і ще раз перемішати.
Карамелізовані яблука перекласти у піалу, полити йогуртом (краще без будь-яких наповнювачів).
Такий десерт можна їсти як теплим, так і холодним.