Як підвищити гемоглобін до норми
Після важкого захворювання у мене впав рівень гемоглобіну у крові. Знайома підказала, як його можна підвищити до норми.
300 г зеленої гречки (купила у магазині, у відділі дієтичного харчування) змолола у кавомолці у борошно. Через ручну м’ясорубку пропустила 300 г ядер волоських горіхів (але подрібнювати треба не дуже дрібно). Додала до гречаного борошна і мелених горіхів 300 г рідкого меду, ретельно перемішала. Зберігаю у банці з гвинтовою кришкою у холодильнику. Брала засіб натщесерце по 1 ст. л. щоранку, поки не закінчилося. У результаті гемоглобін піднявся до норми (140 г/л). До речі, таке смачне зілля корисне і гіпертонікам, допомагає вивести з організму зайвий холестерин.
Ванда Нестерович, Запорізька обл.