Як відновити свіжість продуктів. (Частина-2)

Як відновити свіжість продуктів
Як відновити свіжість продуктів

 «УЮТ» №23-2019

Якщо сирі кавові зерна довго зберігали, потрібно залити їх холодною водою, а потім підсушити в духовці чи в сушці для фруктів. Це допоможе відновити аромат. А якщо смажені зерна втратили аромат і відсиріли, необхідно залити їх холодною водою приблизно на 15 хв. Потім злити воду, дати зернам трішки просохнути. Висипати в пательню та підсмажити.

• Щоби хліб знову став м’який, потрібно шматочок хліба загорнути в серветку й покласти в мікрохвильову піч на хвилину. Або ж помістити друшляк на каструлю з киплячою водою і потримати його над паром.

Якщо у вас у холодильнику є варене яйце, приготоване декілька днів тому, помістіть його на 20 секунд у гарячу воду, бажано окріп – і воно буде як щойно зварене.

Першу частину порад ви можете прочитати тут

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *