Яловичина у вершково-цибульному соусі
Цю страву можна подавати на святковий стіл або готувати для сімейної вечері.

Склад:
- Яловичина – 1 кг,
- цибуля – 400 г,
- вершкове масло – 100 г,
- вода – 100 мл,
- часник – 4 зуб.,
- цукор – 1 ч. л.,
- оцет – 1 ч. л.,
- сіль – 1 ч. л.,
- перець – за смаком.
Приготування
Наріжте яловичину великими шматочками. Цибулю наріжте півкільцями, а вершкове масло – невеликими шматочками.
Викладіть яловичину в каструлю з товстим дном, залийте водою, викладіть цибулю та масло.
Доведіть воду до кипіння. Накрийте кришкою каструлю і тушкуйте на слабкому вогні.
Додайте цукор, сіль, перець, оцет та подрібнений часник. Добре перемішайте інгредієнти. Накрийте кришкою та готуйте ще 1,5 год.
«УЮТ» №42-20.10.2022