Яловичина у вершково-цибульному соусі

Цю страву можна подавати на святковий стіл або готувати для сімейної вечері.

Яловичина у вершково-цибульному соусі

Склад:

  • Яловичина – 1 кг,
  • цибуля – 400 г,
  • вершкове масло – 100 г,
  • вода – 100 мл,
  • часник – 4 зуб.,
  • цукор – 1 ч. л.,
  • оцет – 1 ч. л.,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • перець – за смаком.

Приготування

Наріжте яловичину великими шматочками. Цибулю наріжте півкільцями, а вершкове масло – невеликими шматочками.

Викладіть яловичину в каструлю з товстим дном, залийте водою, викладіть цибулю та масло.

Доведіть воду до кипіння. Накрийте кришкою каструлю і тушкуйте на слабкому вогні.

Додайте цукор, сіль, перець, оцет та подрібнений часник. Добре перемішайте інгредієнти. Накрийте кришкою та готуйте ще 1,5 год.

«УЮТ» №42-20.10.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *