Яйця, фаршировані тунцем

Перевірений, надійний і швидкий рецепт – запорука успіху будь-якого святкового столу!

Яйця, фаршировані тунцем

Склад:

  • Яйця – 8 шт.,
  • консервований тунець – 1 банка (185 г),
  • мариновані огірки – 2 шт.,
  • солодкий перець – 0,5 шт.,
  • майонез – 2 ст. л.,
  • цибуля – 1 шт.,
  • гірчиця – 1 ч. л.

Приготування

Відварити яйця. Поки готуються яйця, почати готувати начинку.

Очистити половину перцю від насіння. Нарізати його дрібними кубиками. Солоні огірки нарізати так само дрібно. Подрібнити цибулю. Покласти овочі в одну миску. Сюди ж додати майонез та гірчицю. Нарешті, найважливіший інгредієнт – тунець. Також додати яєчні жовтки в миску з інгредієнтами. Усе ретельно перемішати.

Наповнити половинки яєць начинкою і покласти їх на тарілку. Прикрасити свіжою зеленню: кропом, цибулею чи петрушкою.

 «Уют» №10-4.03.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *