Яйця, фаршировані тунцем
Перевірений, надійний і швидкий рецепт – запорука успіху будь-якого святкового столу!

Склад:
- Яйця – 8 шт.,
- консервований тунець – 1 банка (185 г),
- мариновані огірки – 2 шт.,
- солодкий перець – 0,5 шт.,
- майонез – 2 ст. л.,
- цибуля – 1 шт.,
- гірчиця – 1 ч. л.
Приготування
Відварити яйця. Поки готуються яйця, почати готувати начинку.
Очистити половину перцю від насіння. Нарізати його дрібними кубиками. Солоні огірки нарізати так само дрібно. Подрібнити цибулю. Покласти овочі в одну миску. Сюди ж додати майонез та гірчицю. Нарешті, найважливіший інгредієнт – тунець. Також додати яєчні жовтки в миску з інгредієнтами. Усе ретельно перемішати.
Наповнити половинки яєць начинкою і покласти їх на тарілку. Прикрасити свіжою зеленню: кропом, цибулею чи петрушкою.
«Уют» №10-4.03.2021