Йогурт і кефір захищають від коронавірусу
Нещодавно французькі вчені провели дослідження, щоб визначити зв’язок між харчуванням і ймовірністю зараження СOVID-19. З’ясувалося, що йогурт і кефір захищають від коронавірусної інфекції.
Як заявив провідний автор наукової роботи Жан Буське, деякі продукти здатні знижувати ймовірність проникнення вірусу в організм людини. Вченим вдалося встановити зв’язок між смертністю від СOVID-19 і відмінностями щоденного раціону жителів різних країн.
Так, у Туреччині, Греції та Болгарії, де всі регулярно споживають йогурт і кефір, зафіксовано найнижчі показники смертей від даного захворювання.
Професор легеневої медицини Університету Монпельє Жан Буське поділився думкою, що дане відкриття вважається важливим у медицині. Воно допоможе запобігати коронавірусній інфекції за допомогою правильних продуктів у щоденному раціоні харчування.
«Погляд часу» №33-13.08.2020
Читайте також: Чому не всі заражаються коронавірусом