Юшка з хребтів червоної риби

Юшка з хребтів червоної риби

Червона риба дуже цінна для людського організму. У ній міститься багато вітамінів, корисних речовин, всім відомі жирні кислоти омега-3, кальцій і натуральний вітамін D у великій кількості. На жаль, червона риба – дуже дорога і купувати її не кожен зможе собі дозволити. Але є відмінне рішення як поласувати корисної рибкою, адже хребти містять всі ті ж вітаміни, що і цілий лосось, а коштують набагато дешевше.

Склад:

  • Хребет червоної риби,
  • вода – 2,5 л,
  • картопля – 3-4 шт.,
  • морквина,
  • цибулина,
  • горошини чорного перцю – 3-4 шт.,
  • горошини запашного перцю – 2-3 шт.,
  • коріандр – 1 щіпка,
  • лавровий лист,
  • сіль,
  • зелень.

Приготування:

Розділіть хребет на кілька шматків, помістіть у каструлю, залийте водою. Поставте на вогонь, після закипання варіть на слабкому вогні під кришкою 40 хв.

Шматки хребтів витягніть на тарілку. Бульйон процідіть і поставте знову на плиту. Додайте нарізану кубиками картоплю, подрібнену цибулю й терту моркву. Варіть 15 хв.

З хребтів зніміть усю м’якоть і покладіть її назад у каструлю. Додайте прянощі, лавровий лист, сіль. Варіть 10 хв.

Подавайте з зеленню.

«УЮТ» №40

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *