Закуска з буряка і оселедця

Закуска з буряка і оселедця

Напередодні свят, ми починаємо шукати і підбирати цікаві рецепти. Хочемо познайомити вас з прекрасною закускою з буряка і оселедця. Ця страва бюджетна, проста, смачна, і красива! Така закуска прикрасить і повсякденний, і святковий стіл.

Склад:

  • Філе оселедця – 120 г,
  • буряк варений – 100 г,
  • яблуко зелене – 0,5 шт.,
  • мариновані огірки – 2-3 шт.,
  • цибуля порей (біла частина) – 30 г,
  • зелень кропу і петрушки (подрібнена) – 2 ст. л.,
  • сметана – 200 г,
  • натуральний йогурт – 100 г,
  • желатин – 10 г,
  • консервована кукурудза – для прикраси,
  • вода холодна – 0,5 скл.

Приготування:

Огірки і цибулю дрібно поріжте. Подрібніть оселедець, яблуко і буряк. Додайте зелень, перемішайте.

Желатин залийте водою, дайте набрякнути. Підігрійте до повного розчинення (до кипіння не доводьте). Охолодіть.

Сметану змішайте з йогуртом і додайте желатин, розмішайте.

Сметанну суміш додайте до нарізаних інгредієнтів, перемішайте.

Розкладіть по формах. Поставте у холодильник на ніч. Потім переверніть на блюдо і прикрасьте зеленню і кукурудзою.

 «Погляд часу» №10-05.03.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *