Закуска з тунцем на кільцях ананаса
Закуска з тунцем на ананасових кільцях надовго запам’ятається таким незвичайним поєднанням. Оскільки вона порційна, ви зможете розрахувати точну кількість інгредієнтів.

Склад:
- Консервовані ананаси – 4 шт.,
- консервований тунець – 200 г,
- корінь селери – 100 г,
- часник – 1 зуб.,
- петрушка – 1 пуч.,
- зелена цибуля – 1-2 шт.,
- майонез – 2-3 ст. л.,
- лимонний сік – 1 ст. л.,
- сіль,
- перець.
Приготування
Злийте рідину з консервованого тунця і розімніть його виделкою, додайте до нього тертий на великій тертці корінь селери та подрібнений часник. Зелень петрушки подрібніть і додайте в отриману масу, посоліть, поперчіть, полийте лимонним соком і заправте майонезом. Добре перемішайте.
Дістаньте з банки 4 кільця ананаса, приберіть зайву вологу та викладіть на блюдо. Зверху розподіліть салат, формуючи півсферу. Прикрасьте зеленою цибулею.
На новорічний стіл закуску можна подати серед гранатових зерен. Вийде яскраво і красиво.
«УЮТ» №51-16.12.2021