Закусочний торт
Для приготування закусочного торту вам знадобиться упаковка тостового хліба та набір продуктів для майонезного салату.

Склад:
- Тостовий хліб – 1 шт.,
- пекінська капуста – 1 шт.,
- крабові палички – 8 шт.,
- яйця – 3 шт.,
- помідор,
- консервований тунець – 80 г,
- консервована кукурудза – 100 г,
- оливки – 70 г,
- майонез.
Приготування
Яйця відваріть, очистіть. 2 із них наріжте дрібними кубиками. Так само подрібніть помідори і крабові палички. Пересипте все в глибоку миску.
Капусту подрібніть, пересипте в миску. Туди ж відправте тунець, заздалегідь відцідивши олію, і консервовану кукурудзу. Заправте все 2 ст. л. майонезу, посоліть та перемішайте.
Скляну форму вистеліть харчовою плівкою. На її дно викладіть шар із тостового хліба. Не бійтеся ділити його як вам потрібно. Перемажте хліб майонезом. Викладіть та розподіліть по поверхні половину салату. Накрийте начинку ще одним шаром хліба. Його знову перемажте майонезом. Розподіліть по хлібу салат, що залишився. Знову покрийте його тостовим хлібом. Щільно замотайте закуску в харчову плівку.
Через 3 год. у холодильнику торт буде готовий. Вам залишиться лише прикрасити його до смаку.
Наприклад, перемажте його майонезом і посипте натертим на дрібній тертці третім яйцем. Викладіть половинки зелених оливок зверху.
«Уют» №51-15.22.2022