Заливний капустяний пиріг на кефірі

Заливний капустяний пиріг на кефірі з хрусткою засмаглою скоринкою – смачний спосіб прилаштувати залишки кефіру або капусти. Він просто тане в роті!

Заливний капустяний пиріг на кефірі

Склад

  • Капуста – 500 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • кефір – 200 г,
  • розпушувач для тіста – 10 г,
  • борошно – 150 г,
  • кунжут,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень.

Приготування

Яйця злегка збийте вінчиком. Додайте кефір, посоліть, поперчіть. Просійте борошно у суміш і вимішайте до однорідності. Потім додайте розпушувач. Тісто має вийти рідким, що легко ллється.

Дрібно наріжте капусту і змішайте її з подрібненою зеленню, наприклад, зеленою цибулею і кропом. Посоліть.

Змастіть форму для випікання олією або вершковим маслом. На дно рівним шаром викладіть капусту і залийте її тістом. Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 40 хв.

Посипте капустяний пиріг кунжутом за смаком.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *