Заморожені лимони проти раку
Помістіть ретельно вимитий лимон у морозильну камеру холодильника. Після того як він заморозиться, натріть разом із цедрою на тертці. Посипайте ним овочеві салати, морозиво, супи, крупи, макарони, спагеті, рис, страви з риби… Список можна продовжувати нескінченно.
Усі продукти матимуть приємний смак, який ви, можливо, ніколи не відчували раніше.
Яка ж основна перевага використання цілого лимона? Шкірка цитруса, крім приємного аромату містить приблизно у 10 разів більше поживних речовин, ніж сік, і допомагає боротися з токсичними елементами в організмі. А її, як правило, викидають. Але тепер, посипаючи нею страви, ви можете споживати всі ці вітаміни з користю для здоров’я.
Найголовніше те, що лимон убиває ракові клітини. Складові лимонного дерева у 10 тис. разів перевершують препарат Аdrіаmусіn, який часто використовується у хіміотерапії для уповільнення росту ракових клітин. І що дуже важливо – терапія з екстрактом лимона вбиває тільки злоякісні клітини. А оскільки немає побічних ефектів, то заморожуйте лимони, тріть їх та їжте на здоров’я!