Запечена картопля з беконом і сиром

Якщо до вас несподівано завітали гості, почастуєте їх смачною і ароматною запеченою картоплею з беконом і сиром. Це шалено смачно і дуже поживно!

Запечена картопля з беконом і сиром

Склад:

  • Картопля – 2 шт.,
  • вершкове масло – 50 г,
  • моцарела – 100 г,
  • бекон – 4-6 смужок,
  • сметана – 2 ст. л.,
  • зелена цибуля – 2 пір’я,
  • кріп.

Приготування

Помийте картоплю. Зробіть у ній часті глибокі надрізи поперек, прорізаючи майже наскрізь.

Змастіть картоплю вершковим маслом і запікайте, до готовності, на застеленому фольгою деці при 180 °С.

Наріжте сир пластинами. Бекон подрібніть і обсмажте на сковороді до хрусткої скоринки.

Коли картопля буде готова, дістаньте її з духовки. В надрізи вставте пластинки сиру, а зверху посипте картоплю беконом і поставте знову у духовці, щоб сир розтанув.

Подавайте запечену картоплю гарячою, змастивши зверху її сметаною і посипавши закуску зеленню.

«Погляд часу» №2-7.01.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *