Запечена кукурудза з салямі

Перетворимо звичайний качан кукурудзи на кулінарний шедевр. Запечена кукурудза з салямі виходить чудово ароматною та незвичайною. Смачно та просто!

Запечена кукурудза з салямі

Склад:

  • Кукурудза – 2 шт.,
  • салямі – 80 г,
  • вершкове масло – 50 г,
  • пармезан – 2 ст. л.

Приготування

Відріжте основи двох качанів кукурудзи. Розкрийте їх та очистіть. Листя повністю не відокремлюйте. Натріть зерна вершковим маслом.

Наріжте салями найтоншими слайсами. Обкладіть нею качани. Загорніть усе в листя кукурудзи. Викладіть у форму для запікання. Відправте в розігріту до 180 °С духовку на 0,5 год.

Потім посипте кукурудзу тертим пармезаном.

Аромат такої кукурудзи може звести з розуму будь-кого!

«Уют» №37-8.09.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *