Запечена кукурудза з салямі
Перетворимо звичайний качан кукурудзи на кулінарний шедевр. Запечена кукурудза з салямі виходить чудово ароматною та незвичайною. Смачно та просто!

Склад:
- Кукурудза – 2 шт.,
- салямі – 80 г,
- вершкове масло – 50 г,
- пармезан – 2 ст. л.
Приготування
Відріжте основи двох качанів кукурудзи. Розкрийте їх та очистіть. Листя повністю не відокремлюйте. Натріть зерна вершковим маслом.
Наріжте салями найтоншими слайсами. Обкладіть нею качани. Загорніть усе в листя кукурудзи. Викладіть у форму для запікання. Відправте в розігріту до 180 °С духовку на 0,5 год.
Потім посипте кукурудзу тертим пармезаном.
Аромат такої кукурудзи може звести з розуму будь-кого!
«Уют» №37-8.09.2022