Запіканка овочева

Запіканка овочева
Запіканка овочева

Взяти 4-5 середніх картоплин, очистити, розрізати на кубики розміром 2-3 см і підсмажити на великому вогні на олії майже до готовності. Посолити за смаком.

Відварити п’ять хвилин у підсоленій воді розібрану на суцвіття половину головки цвітної капусти. Зцідити воду.

Капусту викласти на сковорідку, де підсмажували картоплю, і перемішати.

Зверху викласти трохи консервованих помідорів, попередньо знявши з них шкірку і розрізавши на дві-чотири частини, залежно від їх величини.

По поверхні овочів розкласти невеликі шматочки вершкового маргарину.

Збити 2-3 яйця, додавши 0,5 скл. молока, і залити отриманою сумішшю овочі. Запікати їх у духовці 10-15 хв.

Виходить смачно, ситно, швидко!

Н. Т. Манець, м. Дніпро

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *