Запіканка овочева

Взяти 4-5 середніх картоплин, очистити, розрізати на кубики розміром 2-3 см і підсмажити на великому вогні на олії майже до готовності. Посолити за смаком.
Відварити п’ять хвилин у підсоленій воді розібрану на суцвіття половину головки цвітної капусти. Зцідити воду.
Капусту викласти на сковорідку, де підсмажували картоплю, і перемішати.
Зверху викласти трохи консервованих помідорів, попередньо знявши з них шкірку і розрізавши на дві-чотири частини, залежно від їх величини.
По поверхні овочів розкласти невеликі шматочки вершкового маргарину.
Збити 2-3 яйця, додавши 0,5 скл. молока, і залити отриманою сумішшю овочі. Запікати їх у духовці 10-15 хв.
Виходить смачно, ситно, швидко!
Н. Т. Манець, м. Дніпро