Запіканка з баклажанів з м’ясом
Пропонуємо вашій увазі відмінний рецепт простої запіканки з баклажанів з м’ясним фаршем. Страва підходить для щоденного приготування і навіть на святковий стіл.
Склад:
- 300 г м’ясного фаршу,
- 1 баклажан, 1 цибулина,
- 2 ст. л. томатної пасти,
- 100 г тертого сиру,
- олія,
- чорний мелений перець,
- сіль,
- зелень – за смаком.
Приготування
Цибулю нарізати. Обсмажити 2 хв. на рослинній олії, додати фарш. Готувати 5 хв., вмішати томатну пасту, розведену в 1/3 ст. води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою 10 хв., помішувати.
Баклажан вимити, нарізати кружальцями, обсмажити їх на сухій сковороді по 2 хв. з кожного боку.
Викласти в форму для запікання 2 шари баклажанів, посолити, посипати сиром, викласти фарш, знову баклажани і сир. Запікати в духовці 25 хв. при 200 ° C. Прикрасити зеленню.