Запіканка з баклажанів з м’ясом

Пропонуємо вашій увазі відмінний рецепт простої запіканки з баклажанів з м’ясним фаршем. Страва підходить для щоденного приготування і навіть на святковий стіл.

Запіканка з баклажанів з м'ясом

Склад:

  • 300 г м’ясного фаршу,
  • 1 баклажан, 1 цибулина,
  • 2 ст. л. томатної пасти,
  • 100 г тертого сиру,
  • олія,
  • чорний мелений перець,
  • сіль,
  • зелень – за смаком.

Приготування

Цибулю нарізати. Обсмажити 2 хв. на рослинній олії, додати фарш. Готувати 5 хв., вмішати томатну пасту, розведену в 1/3 ст. води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою 10 хв., помішувати.

Баклажан вимити, нарізати кружальцями, обсмажити їх на сухій сковороді по 2 хв. з кожного боку.

Викласти в форму для запікання 2 шари баклажанів, посолити, посипати сиром, викласти фарш, знову баклажани і сир. Запікати в духовці 25 хв. при 200 ° C. Прикрасити зеленню.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *