Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків з фаршем виходить смачною, соковитою та корисною. Крім того, смак кабачків чудово поєднується зі смаком м’яса. 

Запіканка з кабачка з фаршем

Склад:

  • Кабачки – 3 шт.,
  • цибулина,
  • олія,
  • м’ясний фарш – 400 г,
  • помідор,
  • сметана – 4 ст. л.,
  • яйця – 2 шт.,
  • часник – 2-4 зубчики,
  • сушений орегано – 1 ч. л.,
  • твердий сир – 50 г,
  • вершкове масло,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Цибулю нарізати кубиками і викласти на розігріту сковороду. Обсмажити до прозорості, потім додати фарш, посолити, поперчити і готувати 20 хв. Викласти нарізаний помідор і готувати ще 5 хв.

В окремій ємності змішати сметану, яйця, подрібнений часник і орегано.

Кабачки нарізати тонкими пластинами. Вершковим маслом змастити форму для запікання, на дно викласти кілька пластин кабачків. Вилити частину сметанного соусу, зверху – фарш. Так повторювати шари, поки не закінчаться інгредієнти, у кінці посипати сиром і запікати 45 хв. при 180 °C.

«Погляд часу» №21-25.05.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *