Запіканка з курячим фаршем
Запіканка з курячим фаршем виходить дуже ніжною, із приємним м’ясним ароматом.

Склад:
- Курячий фарш – 1 кг,
- яйце,
- цибулина,
- часник – 3 зуб.,
- манка – 4 ст. л.,
- молоко – 150 мл,
- кетчуп – 4 ст. л.,
- соєвий соус – 2 ст. л.,
- базилік – 7 г,
- твердий сир – 100 г,
- сіль,
- перець.
Приготування
Дрібно наріжте цибулю, потім подрібніть часник.
Додайте в курячий фарш манну крупу, молоко, кетчуп та яйце.
Посоліть і поперчіть до смаку, всипте базилік. Перемішуючи, додайте цибулю з часником. Влийте соєвий соус. Після – перекладіть усе у форму для запікання.
Запікайте страву при 190 °С 40 хв. Готовність перевіряйте зубочисткою, проткнувши рулет у центрі. Сік має бути абсолютно прозорим.
Змастіть верх рулету 1 ст. л. кетчупу, посипте сиром і поставте запікатися при 220 °С ще 5 хв.
Для більшої пікантності у фарш можна додати розпарених та порізаних сухофруктів на зразок чорносливу або кураги.
«Уют» №6-9.02.2023