Запіканка з курячим фаршем

Запіканка з курячим фаршем виходить дуже ніжною, із приємним м’ясним ароматом.

Запіканка з курячим фаршем

Склад:

  • Курячий фарш – 1 кг,
  • яйце,
  • цибулина,
  • часник – 3 зуб.,
  • манка – 4 ст. л.,
  • молоко – 150 мл,
  • кетчуп – 4 ст. л.,
  • соєвий соус – 2 ст. л.,
  • базилік – 7 г,
  • твердий сир – 100 г,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Дрібно наріжте цибулю, потім подрібніть часник.

Додайте в курячий фарш манну крупу, молоко, кетчуп та яйце.

Посоліть і поперчіть до смаку, всипте базилік. Перемішуючи, додайте цибулю з часником. Влийте соєвий соус. Після – перекладіть усе у форму для запікання.

Запікайте страву при 190 °С 40 хв. Готовність перевіряйте зубочисткою, проткнувши рулет у центрі. Сік має бути абсолютно прозорим.

Змастіть верх рулету 1 ст. л. кетчупу, посипте сиром і поставте запікатися при 220 °С ще 5 хв.

Для більшої пікантності у фарш можна додати розпарених та порізаних сухофруктів на зразок чорносливу або кураги.

«Уют» №6-9.02.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *