Зелень, яка здатна омолоджувати і захищати від раку

За словами лікарів-дієтологів, щоденне вживання зелені здатне омолоджувати організм, захищати від виникнення ракових пухлин. Також зелень має інші переваги для здоров’я.

Зелень, яка здатна омолоджувати

Дієтологи назвали види зелені, які слід їсти щодня, щоб поліпшити показники здоров’я.

До раціону обов’язково потрібно включити шпинат, петрушку, базилік, селеру, руколу, кале, броколі і м’яту. Якщо вживати їх у великій кількості, вони сприяють омолодженню організму, захищають від раку.

Корисні властивості рослинних продуктів обумовлені великою кількістю кальцію, магнію, заліза, калію, фосфору, цинку, вітамінів А, С, Е, К. Вживання щодня склянки листової зелені дає ефект омолодження мозку, запобігає віковому зниженню розумової активності.

Особливу користь зелень приносить шлунково-кишковому тракту. Велика кількість клітковини, що міститься у ній, регулює роботу травної системи, сприяє контролю ваги, оздоровлює мікрофлору кишківника.

Крім цього, різні види зелені багаті вітаміном К1, важливим для захисту кісток від розвитку остеопорозу, який боровся із запальними процесами в організмі.

У зелені містяться також вітамін В і фолат, які позитивно впливають на стан серця.

«Погляд часу» №35-27.06.2020

Читайте також: Вітамінна зелень петрушки на підвіконні взимку

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *